POGREBNI GOVOR
Vsaka izguba nas močno prizadane, vsaka izguba bližnjega pa je  za nas še toliko težja.

Slovo od najdražjih je včasih težko, saj nas preplavijo vsa globoka čustva, ki zavirajo naše mišljenje.

Ko pa bi bilo potrebno pripraviti POGREBNI GOVOR, preprosto ne najdemo pravih in zadostnih besed, ki bi opravičevala življenjski obstoj subjekta - pokojnika.

V EKIPI GOVORKO  nudimo pisanje naslednjih  ŽALNO - POGREBNIH BESEDIL v slovo:- POGREBNI GOVOR
- OSMRTNICA
- ZAHVALA
- ŽALNI VERZI


Pokličete nas lahko na naš dežurni telefon, na katerem smo vedno dosegljivi, v kolikor pa ne bi želeli svoje bolečine deliti preko telefona, nam lahko preprosto pošljete E - sporočilo, z veseljem se bomo zavzeli za Vas in Vam znali pomagati.


V EKIPI GOVORKO imamo tudi uradnega bralca žalnih pogrebnih govorov, ki pokriva celotno Slovenijo.
V kolikor pogrebnega govora ne morete prebrati sami, ga namesto Vas lahko prebere naš pogrebni govorec.

V kolikor potrebujete GOVOR, VERZE, BESEDILA, ZA OSTALE POSEBNE TRENUTKE IN PRILOŽNOSTI, KLIKNITE NA SPODNJO POVEZAVO:

http://govorko-akcijske-cene-pisanja.blogspot.com/


Več informacij dobite na:
EKIPA GOVORKO, T: 040 435 094,  E: info.spekter@gmail.com

4 komentarji:

 1. Ekipa govorko mi je pomagala, ko sem izgubila svojo mamo, nisem našla pravih besed, ki bi jih izrekla zadnjič v slovo - preveč je bilo čustev, a hotela sem se ji zahvaliti za vse kar je naredila zame. V ekipi govorko so naredili globok vtis name, zato bi se jim rada še enkrat iz srca zahvalila za vso pomoč in podporo.

  OdgovoriIzbriši
 2. Na začetku nisem bila čisto prepričana če to želim, ko pa so mi pri EKIPI GOVORKO vse lepo razložili, sem dojela, da je bilo zadnje slovo od moža(POGREBNI GOVOR), napisan čisto tako, kot bi si on sam želel. Ena velika zahvala EKIPI GOVORKO, za njihovo požrtvovalno delo.

  Nika

  OdgovoriIzbriši
 3. zgodilo se je tako hitro in nepričakovano.. v ekipi govorko so nas vodili skozi cel ta proces, nam vlivali moč in upanje,slovo je bilo zelo boleče, a na koncu smo se poslovili z besedami, ki bi jih Jan želel slišati, hvala za vse.

  OdgovoriIzbriši
 4. ko sem pred dnevi izgubila sina se mi je use sesulo, ko pa sem malo prišla k sebi sem dojela da ga ni več..hvala ekipi govorko za pogrebni govor.

  OdgovoriIzbriši